Woertink & Van Dellen

 

 

 

Montagebedrijf Woertink & Van Dellen bv gevestidg in Dronten is sinds 1992 het bedrijf dat zich heeft toegelegd op het leveren en monteren van dak- en gevelbeplating, asbestsaneringen, dak- en gevelrenovatie en zonnepanelen. Door de jaren heen is de asbestsanering van dak en gevels een specialiteit geworden binnen ons bedrijf.

Wij bieden een compleet scala aan diensten van asbestinventarisatierapport tot het leveren en installeren van zonnepanelen.

Ook nieuwbouw projecten worden door ons verzorgd. Door de jarenlange ervaring en eigen inkoop kunnen wij u altijd voorzien van een gedegen advies en een passende offerte.

Zoekt u dus een betrouwbare partner die het complete traject van asbestsanering, renovatie en nieuwbouw voor u kan uitvoeren, dan zijn wij u graag van dienst.

Renovatie

Het saneren van asbest daken en wanden, het vervangen van oude dakpannen, renoveren van bestaande wanden, goten vervangen geen klus is te groot.

Lees meer over Renovatie

Zonnepanelen

Energieprijzen blijven stijgen de komende jaren. Wilt u in de toekomst besparen op uw energierekening?

Lees meer over Zonnepanelen

Vezelcement golfplaten

Vezelcement golfplaten zijn geprofileerde platen, leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Door jarenlange ervaring met dit product zijn wij inmiddels specialist te noemen op dit gebied.

Lees meer over Vezelcement golfplaten

Asbestsanering

Asbest is veel besproken juist door de snel veranderde wetgeving hier om heen, zijn wij van mening om het gehele traject omtrent asbestsaneringen onder 1 dak te brengen de beste oplossing is.

Lees meer over Asbestsanering

×

Error

You are not authorised to view this resource.